Garanciális javítások - 7 év KIA garancia

Kia modellek garanciális és garancián túli javítása gyári technológiával!

A 2009-es év kiemelkedő eladási mutatóit a Kia Motors Europe piacvezető, 7 év garanciával ünnepli, amelyet 2010-től minden Európában értékesített Kia modellre kiterjeszt. A vállalat ezzel a lépéssel ismét megmutatja, hogy a Kia márka mindig „a meglepetés erejével” hat.

7év KIA garancia

Míg korábban egy-egy sikermodell esetén gyakran elég volt a tetszetős forma, kényelem, a bőséges extra és motor választék, mára új szempont került a vásárlók kívánságlistáinak élére, mégpedig a megbízhatóság. Normál használat mellett az autók jelentős részénél éppen a legtöbb gyártó által kínált garanciális időszakon, azaz két, három éven belül nem jelentkeznek komolyabb problémák.
A 2010-es év mérföldkő volt a Kia életében, hiszen egyedüli autógyártóként minden modelljére 7 év garanciát vállalt.
Az elsőként 2006-ban, Európában gyártott cee’d-re bevezetett egyedülálló és innovatív 7 év Kia garancia sikerét követően cégünk a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjesztette a kiskategóriás Picantótól a csúcsmodellnek számító Sorentóig. Ezzel a vállalásával vállalatunk a leghosszabb garanciát nyújtó autógyártóvá vált.
Sőt az első 3 évben nincs kilométer korlátozás és modelltől függően, további, 7-12 éves átrozsdásodás elleni garanciát kínálunk. A 7 év Kia garancia nagy előnye, hogy nemcsak az eredeti tulajdonos nyugalmát és megelégedettségét biztosítja, hanem a garancia a későbbi tulajdonosokra is átruházható. Bizonyos részekre eltérő feltételek érvényesek, a garancia alól pedig kivétel az olyan kopó-forgó alkatrészek normál elhasználódása, mint a gumiabroncsok, a fékbetétek vagy a tengelykapcsoló-betétek.
A garancia további részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

 KIA Kaposvár Hírek, események - Kövess minket a Facebook-on!