keeway

Keeway motorkerékpár, robogó, quad, E-bike

keeway

Keeway modellek teljes választékával várjuk kereskedésünkben!

A márkánk 1999-ben született Magyarországon, azzal az elképzeléssel, hogy regionális piacvezetők leszünk a robogók piacán. 16 év után a Keeway egy nemzetközi motorkerékpár márkává vált, amely jelenleg 80 országban van jelen, és már nem csak robogókkal, hanem 50-600 köbcentiméteres minőségi motorkerékpárokkal is képviselteti magát.

Dizájnunkat és stílusunkat a motorkerékpár felhasználók tapasztalati ihlették. Ugyan számtalan tervezővel dolgozunk világszerte, de elsősorban fiatal, dinamikus olasz és argentin dizájnerek munkáira támaszkodunk.

Az értékesítési sikereknek köszönhetően a Keeway része lett a QianJiang Motor Company of China csoportnak, mely a legmeghatározóbb gyártó Ázsiában. A QJ lett a legsikeresebb európai márka Kínában és a világ más tájain, minekután többségi részesedést szerzett az olasz Benelli vállalatban 1998-ban. A Benelli 105 éves múltjának köszönhetően rendkívül fontos márka Európában. Büszkék vagyunk rá, hogy 2015-től minden dizájn és technológia a Benelli és Keeway tervező- és fejlesztő csapatának munkáját dicséri.

Keeway képgaléria

 

Keeway letölthető dokumentumok

 KIA Kaposvár Hírek, események - Kövess minket a Facebook-on!