KIA Kaposvár - Aktuális Akciók

 • 95. ALFA 12011 utánfutó nincs cm3 Benzin 2016 164 900 Ft

  ALFA Felszereltség: Új ALFA Ten utánfutók forgalmazásával is foglalkozunk. Nálunk megtalálja a megfelelő utánfutót legyen szó autó- hajó, motorkerékpár-, bútor-, kertigépek-, vagy bármi más szállításáról. Rövid határidővel, vagy készletről azonnal ki tudjuk szolgálni igényeit. Az utánfutókhoz minden kiegészítőt meg tud rendelni cégünknél (ponyva, létratartó, támasztókerék, pótkerék. és minden más ami kellhet). Az utánfutók forgalomba helyezésével kapcsolatos teljes ügyintézést elvégezzük.
  Leírás: Rendkívül széles méret és súlyválaszték! Lehetőség van az utánfutó súlyadatait az Ön gépkocsijának vontatási adataihoz igazítani! Ha kérdése merülne fel, hívjon minket segítünk!
  Telefon: +36 30 690 9923 • 96. Keeway RY6 robogó 49 cm3 Benzin 2016 299 000 Ft

  Keeway Felszereltség: Az RY6 magában is élményt jelent, mindegy, hogy a városban, vagy országúton használjuk. Köszönhető az agilis viselkedésének és az RY6 mozgékonyságának mindenhol jól mutat és elismerő pillantások kísérik. RY6 jellemzői: Új generációs 50cm³-es motor Dinamikus nagyvárosi motorozásra teremtve Integrált irányjelzok Nagyteljesítményu fényszóró és hátsó lámpa a biztonságért Sportosan-elegáns megjelenés Alumínium taposólemez Sportosra hangolt kipufogó Egyedi háromfázisú fényezési technológia és UV védelem alkalmazásával a festék vastagsága 50 µm és ragyogóan fényes marad akár 5-7 évig is.
  Leírás: Keeway robogók és motorok forgalmazásával is foglalkozunk, így igény esetén rövid határidővel beszerezzük Önnek a kiválasztott kétkerekűjét. A motorok 1+1 év garanciával rendelkeznek és szervizelésüket is cégünk végzi helyben. Ha kérdése merülne fel hívjon és segítünk.
  Telefon:KIA Kaposvár Hírek, események - Kövess minket a Facebook-on!